Harmetin tarina

Harmetin tarina sai alkunsa vuonna 1957 kun Urho Peura aloitti jatkopistorasioiden valmistamisen Helsingin Ruskeasuolla. Tuotanto ja tuotekehitys oli aktiivista ja 1980-luvulle tultaessa Harmet Oy:llä oli tarjota laaja sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen jatkopistorasioiden tuoteperhe. Tuotteiden valmistus tapahtui silloin yrityksen omissa tiloissa Itä-Pakilassa sekä useiden alihankkijoiden toimipisteissä eri puolilla Etelä-Suomea. 1990-luvulla Harmet toi markkinoille sähkölaitteita ukkoseniskuilta suojaavan ylijännitesuojasarjan.

2000-luvun alkuvuosina Harmetin tuotevalikoima laajeni valaisimiiin ja valaistustarvikkeisiin. Kun vuonna 2003 yrityksen jatkopistorasia- ja ylijännitesuojatuotannolle löytyi hyvä kotimainen ostaja, siirtyi toiminnan painopiste valaisinratkaisujen toimittamiseen. Samalla myös yrityksen asiakaskunta laajeni perinteisistä sähköalan toimijoista arkkitehteihin sekä sisustus- ja valaistussuunnittelijoihin.

Harmetin asiakkaat ovat tottuneet vastaanottamaan laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua. Harmet Valaistus Oy jatkaa Harmetin pitkää perinnettä ja työskentelee päivittäin tämän lupauksen lunastamiseksi.